Contact

HISWA

31 (0)167 53 03 33

Volg ons ook via social media

verhuur@jachtverhuursteenbergen.nl

 06

31 (0)6 236 03 307


Handige Links

Kevin Huismans Design © 2012. Jachtverhuur Steenbergen

Ontdek de weelderige wateren, 
en geniet van luxe en vrijheid

Geachte watersporter,

Jachtverhuur Steenbergen verhuurt luxe motorjachten vanuit Steenbergen. Onze thuishaven Steenbergen is een dorp gelegen aan de rand van de Zeelandse en West Brabantse watergebied met vele mogelijkheden.
Wij zijn geopend van 1 februari tot 30 november. Onze jachten worden zeer goed onderhouden en u komt natuurlijk aan boord van een schoon jacht. Na de nodige uitleg over het door u gehuurde jacht trossen los en varen maar.

Vaargebied
Steenbergen is een prima uitvalbasis om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de Vestingsteden Hellevoetsluis, Brielle of Willemstad. Landinwaarts kunt u genieten van de schoonheid van de Biesbosch, de Vechtstreek en het Groene hart. Ook kunt u Gouda, Rotterdam of Dordrecht bezoeken. Naar het zuiden kunt u genieten van de schoonheid van de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van Europa met dorpen als Brouwershaven, Bruinisse en het prachtige Port-Zeelande waar u zich waant ergens in Zuid- Europa. Ook kunt u op de Grevelingen overnachten aan diverse eilandjes en genieten van rust. Nog verder naar het zuiden kunt u via de Oosterschelde naar Zierikzee of het schilderachtige Veere.
Het is toegestaan te varen op alle binnenwateren van Nederland, met uitzondering van de havengebieden van Rotterdam en Amsterdam, de kustwateren, de Waddenzee, het Ijsselmeer,de Westerschelde en de Nieuwe Waterweg en de grachten in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Het varen op enkele van de hiervoor genoemde wateren is uitsluitend toegestaan na ontvangst van een schriftelijke toestemming van ons.

Vaarbewijs
Een vaarbewijs is niet verplicht bij het huren van onze jachten maar is wel een pré.
In de wintermaanden worden er op diverse plaatsen in het land cursussen gegeven voor het behalen van het vaarbewijs. Wij helpen u graag bij het vinden van een vaarschool bij u in de buurt.

Vaardigheid
Nog nooit gevaren en u gaat een jacht bij ons huren? Dan is er een uitgebreide instructie en proefvaart voor schipper en bemanning verzorgd door een ervaren schipper van jachtverhuur Steenbergen zodat u vertrouwd en met een gerust gevoel kunt genieten van uw vakantie.

HISWA vereniging
Jachtverhuur Steenbergen is lid van de HISWA, de brancheorganisatie van de Nederlandse watersportbedrijven.
Dit betekent voor u dat u te maken krijgt met de Algemene HISWA voorwaarden huur en verhuur plezierjachten. Dat geeft zekerheid over uw rechten en plichten welke duidelijk omschreven staan.

Kl klik hier om de HISWA voorwaarden te downloaden. *Adobe reader noodzakelijk! Download

Huisdieren
Huisdieren zijn uitsluitend in overleg toegestaan en er zal een aparte overeenkomst worden opgemaakt, waarin is opgenomen, dat u aansprakelijk bent voor alle schade, welke uw huisdier heeft veroorzaakt.

Inschepen
Uw jacht ligt schoongemaakt klaar om in te schepen op de datum en tijd, welke vermeld staat op de u toegezonden huurovereenkomst. Tot die tijd zijn wij bezig met schoonmaak en/of onderhoud om u een onbezorgde vakantie te kunnen bieden.

Ontschepen
Ter afsluiting van uw vakantie is er het minder leuke terugkomen en ontschepen. Natuurlijk mag u altijd terugkomen voor een nieuwe vaarvakantie. Wij verwachten dat u het jacht in goede staat en op de afgesproken tijd weer inlevert. Eventuele schade en/of gebreken (door u of ander toegebracht, ook onderweg) dient u direct aan ons te melden, zodat de volgende huurder weer kan varen met een perfect jacht.

Verzekering
Onze jachten zijn All-Risk verzekerd met een eigen risico van € 500,-. Dit bedrag dient als borg betaald te worden bij reservering. Een annuleringsverzekering raden wij u ten zeerste aan, deze kost 5% van de kale huurprijs + € 5,00 poliskosten.

Betalen
Na ontvangst van uw reservering zenden wij u een HISWA-huurovereenkomst in tweevoud toe. U verklaart zich akkoord met de overeenkomst door een exemplaar van de huurvoorwaarden getekend te retourneren.
Gelijktijdig wordt u een nota toegezonden ter betaling van 50% van het huurbedrag. Deze nota dient per ommegaande te worden voldaan. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. De resterende 50% van het huurbedrag en de waarborgsom dienen uiterlijk drie weken voor de afvaart per bank te worden overgemaakt.

Niet vergeten
- Beddengoed, zoals dekens, lakens en kussen meenemen
- Handdoeken en theedoeken meenemen
- Valuta in EURO
- Geldige legitimatie
- Afvaart bij weekend huur vanaf 16.00 uur week en midweek huur 9.00 uur
- Inleveren bij huur voor een weekend voor 16.00 uur anders voor 9.00 uur


Boeken
Om uw vaarvakantie bij ons te boeken, kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier op de website onder het hoofdmenu Reserveren, per email op verhuur@jachtverhuursteenbergen.nl of telefonisch op nummer (0031) 6 236 03 307 / 0167 530 333 Wenst u nog nadere informatie schroom niet en bel of mail.

Met vriendelijke groet,


Patrick Bos.

Steenbergen 2012

Voorwaarden